Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yapı çışitalarında kullanılan baplar alışverişlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu dâhileride çevrilmiş kalabilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı karşıtlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı gestaltlması gerekebilir. İşte böyle durumlar cevaz özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetçi altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Özellikle alıngan ve ömre bedel materyallerin olduğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Projeye en amelî Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı düz kolaylıkla açılan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Ehil oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve Yangın Çıkış Kapısı 120 dakika olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân teşhisrken sair taraftan ise bölümler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın normal standartlara ve yönetmeliklere munis olup olmadığını sınırlamak karınin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir binada olan bu makaslamaklar cafcaflı durumların şekil göstericisidir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın Bapsı Ne Takılır? Her binanın mevla evetğu saha ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla binalmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve tabanında tek cihetıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page