yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangınları önlemek ve arama şeşna çalmak ciğerin yangın kapılarıyla baş başa münteşir olarak kullanılan bel kemiği bir emniyet önlemidir. Bu merdivenler, insanları bir binadan hızlı bir şekilde tahliye geçirmek midein mutasavvertır ve öbür ivedi durumlarda da kullanılabilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dürüst itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Düzen bünyesında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı fonksiyonel ve selim olmalıdır.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara ehil olması gerekir. Çerçevesine hummalıca oturtulması gereklidir. Mevsuk sabitleme kuruluşlmalı ve nitelikli hırdavat kullanılmalıdır. Yangın merdiveni kapısı olarak etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin kanatı dizi, yangın kapıları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri gibi diğer yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Hassaten, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında Yangın Kapısı hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Bapsı Ne Asılmışr? Her binanın malik olduğu vadi ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar tarafından yapılmaktadır.

Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda tenha yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin üstı nöbet opsiyonel olarak alınan hidrolik posta ile daha sık kullanım esenlanabilir.

Yangın kadar evgin durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın Yangın Çıkış Kapısı açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini mideeriye hapseder.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en akla yatkın paha politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın sistemli testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakalı taharri ihya çalışmalarımız vardır. 

Gestaltlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine ehil olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının alev alıntı süresiyse 60 dakikadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page